anuncio-espetec-tar

Alguna Cosa Per Picar, el nou repte de Casa Tarradellas

Arriba l’estiu, el bon temps i els aperitius a la terrassa, a la piscina, a l’ombra d’una pineda o a la platja. L’Espetec de Casa Tarradellas s’ha convertit en un indispensable d’aquests piscolabis en família o amb amics.

El nou anunci de l’Espetec de Casa Tarradellas explica la història d’una divertida família que comparteix el genuí producte de la marca

“Alguna cosa per Picar”, explica la història d’uns pares exemplars, que coneixen i s’interessen per tot el que fa el seu fill gran. També comparteixen amb ell la seva devoció per l’Espetec.

L’anunci mostra l’Espetec com l’irresistible referent dels aperitius tant en família com amb amics i ens explica una divertida anècdota amb la que tothom es pot sentir identificat. El director de cinema Javier Ruiz Caldera és l’encarregat d’explicar-nos aquesta història en clau d’humor i Casa Tarradellas ha tornat a confiar la realització de la seva campanya al director creatiu Oriol Villar.

Durant els seus gairebé 40 anys d’existència l’Espetec de Casa Tarradellas no ha deixat de créixer. Gràcies a la seva reconeguda qualitat i al seu sabor autèntic s’ha guanyat a pols la consideració d’ “indispensable” a la cistella de la compra de les famílies. A més de ser molt apreciat com a ingredient per preparar entrepans per l’esmorzar o el berenar, amb el temps l’Espetec de Casa Tarradellas ha aconseguit entre els seus fidels admiradors la consideració d’“Snack Natural”, sent valorat com el piscolabis perfecte a qualsevol hora del dia.

La campanya està present a les principals cadenes de TV, a la pàgina de Casa Tarradellas i a les seves xarxes socials.

Veure el vídeo a Youtube.