nueva-receta-romana-web_V2

Ara la Pizza Romana de Casa Tarradellas té xampinyons saltats!

A Casa Tarradellas saltegem els xampinyons per aconseguir un sabor deliciós

La Pizza Romana de Casa Tarradellas ara comptarà amb xampinyons saltats. Una de les primeas pizzes elaborada a partir d’un sofregit de tomàquets i del millor pernil cuit extra, olives negres i xampinyons ara amb més sabor!

La nova recepta de la Pizza Romana incorpora xampinyons saltats amb oli d’oliva, sal i pebre. T’atreveixes a provar-la?

Igual que les altres Pizzes Casa Tarradellas , la massa està cuita al forn de pedra i elaborada amb el millor blat , seleccionat i processat en el nostre propi molí. Una massa cruixent i saborosa!

A Casa Tarradellas disposem d’una gamma de 12 varietats . Una de les últimes en arribar ha estat la Rústica de Pollastre , amb el seu sabor intens a < strong> pollastre marinat i brasejat que combina a la perfecció amb els altres ingredients d’aquesta pizza. Ja l’has provat?

Comparteix els teus #MomentsCasaTarradellas a les nostres xarxes socials i digues què et sembla aquesta la nova recepta de pizza! Menja bé, menja a casa.