blog-cuando-la-necesitas-esta

“Cuando la necesitas está”, les noves històries que acompanyen la pizza Casa Tarradellas

Cuando la necesitas está” és la nova campanya televisiva de les pizzes Casa Tarradellas. Una campanya que pretén reflexar les situacions més quotidianes del dia a dia en les que sempre està present la Pizza Casa Tarradellas.

Compartir una pizza Casa Tarradellas no és només menjar pizza, també pot ser un moment en què un pare comparteix vivències amb la seva filla adolescent, l’excusa perfecta per a allargar un capvespre en família, el recurs perfecte per a trencar el gel amb la veïna o simplement el merescudíssim descans després d’un llarg dia de treball, així és la nova campanya de televisió de Casa Tarradellas.

Quatre anuncis en què es pot veure com en els moments quotidians del dia a dia de les nostres vides hi ha una Pizza Casa Tarradellas per a compartir amb aquells que més estimes. Aquests són “En Familia”, “Vecineando”, “Pase lo que pase yo estoy a tu lado” i “Peli y sofá”.

A més, del 20 d’octubre al 25 de novembre Casa Tarradellas llança una acció en la qual vol saber amb quina situació els usuaris se senten més identificats. Entre tots els participants se sortejarà un lot de productes Casa Tarradellas.

A més, s’ha creat una llista de música adequada a cada moment a la plataforma musical Spotify. Cançons per a triomfar en un sopar amb amics, per a acompanyar una tarda de sobretaula en família o gaudir amb els fills. Es poden trobar les següents playlists:“Yo siempre estoy a tu lado”, “La noche es joven”, “Aquellos maravillosos años” o “Imaginación al poder”.

D’altra banda, els que prefereixen passar una nit tranquil·la en parella, amb amics o en família també hi ha una llista de les sèries del moment, per a triar la que més agradi i gaudir d’una nit acompanyats d’una Pizza Casa Tarradellas.

I pels més cuinetes, Casa Tarradellas suggereix unes delicioses receptes per a fer en família, en parella, amb amics o simplement unes receptes senzilles i fàcils pera sorprendre als teus convidats. Receptes especials per a cada ocasió, només cal triar la més adequada per a cada situació. Amb els productes de Casa Tarradellas pots fer grans receptes.

A les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) de Casa Tarradellas es pot trobar tota la nova campanya de pizza, i les seves novetats. Els usuaris poden compartir les seves situacions o moments més quotidians on comparteixen una Pizza Casa Tarradellas amb el hashtag #CuandoLaNecesitasEstá. Perquè la Pizza Casa Tarradellas, “cuando la necesitas está”.