Així som

Casa Tarradellas


A Casa Tarradellas hem heretat dels nostres predecessors el més absolut respecte per la tradició artesanal i l’afany de superació; per aquest motiu, dia rere dia, intentem millorar els nostres productes i innovar amb altres de nous, per tal d’oferir solucions per als menjars diaris.

Sabem que per obtenir la millor recepta ens preocupem de buscar els millors ingredients. Perquè a Casa Tarradellas volem que cada un dels nostres productes sigui de màxima qualitat. Per això cuidem l’origen de tots els ingredients: des de la selecció de les millors carns, de les nostres granges, fins a l’obtenció del millor blat per batre’l i aconseguir la millor farina. Aquests són els nostres valors.

Treballem pensant en la millor manera d’ajudar el màxim a la cuina. Des dels nostres ingredients per unes pizzes més saludables, gustoses i ràpides de preparar, fins als nostres productes carnis, com el fuet Espetec, els patés o les llesques de pernil dolç que vénen de gust en qualsevol moment, fins als més innovadors com: el Mixto Plancha.

El nostre esforç per evolucionar dia rere dia a base d’investigació i innovació queda reflectit en els nostres deliciosos productes. Bon profit!

Història

Tradició i compromís


Ens trobem a la comarca d’Osona, envoltats de muntanyes nevades gran part de l’any i d’una vegetació exuberant. El paisatge és extraordinari. El centre d’aquesta magnífica plana es diu Plana de Vic, lloc on s’han cultivat cereals des de fa segles.

Som agricultors i pagesos, descendents de persones que van cultivar la terra, criaren bestiar, i més tard van descobrir com convertir-ho en deliciosos menjars i aliments.

A Casa Tarradellas som fidels seguidors d’aquesta esta tradició. Aquest és l’origen de la nostra reputació i del nostre èxit! Els nostres valors son la tradició, l’artesania, l’origen i la qualitat, idees que plasmem en la imatge de la nostra masia.

I+D+I

Innovació constant


Casa Tarradellas va néixer com una empresa càrnia, però, moguts per una inquietud per la innovació constant, vam fer el salt a una empresa d’alimentació amb el llançament de les pizzes primer, i més tard oferint una sèrie de nous productes que no existien al mercat. Però no només innovem amb noves referències.

Una altra tasca igualment important és la millora continua de tots els productes que tenim al mercat. En aquest procés és summament important la participació dels nostres consumidors i de tota la gent que treballa a Casa Tarradellas, que aportant les seves idees ens ajuden a progressar dia rere dia.

Qualitat

Cura pels nostres processos d’elaboració


Som una empresa d’alimentació d’àmbit nacional. Apliquem un estricte control en els nostres processos d’elaboració i tenim un gran respecte pel Medi Ambient, partint del nostre saber fer que ens ha definit des dels nostres orígens. Per això hem rebut les següents certificacions:

  • Certificat del Sistema de Gestió Ambiental segons la norma ISO 14001.
  • Certificat EMAS, un certificat de validació voluntària de qualitat ambiental. Per obtenir més informació sobre el nostre certificat EMAS no dubti a sol·licitar-lo des d’aquí.
  • IFS – International Food Standard.
  • BRC – British Retail Consortium.
  • OSHAS 18001 un certificat de Gestió de Prevenció i Seguretat Laboral.

La pizza que Quan la Necessites hi és

1 febrer 2018

La família de la nostra nova història té molt clar que compartir una pizza de Casa Tarradellas no és només menjar pizza. Compartir una pizza pot ser el moment perfecte perquè la família pugui compartir un moment ple de riures. Fins i tot si aquestes vénen del difícil equilibri de controlar un monopatí elèctric sense […]

Llegir més

Receptes per gaudir d’aquest Nadal

1 desembre 2017

Ets un apassionat del Nadal? Nosaltres l’esperem amb ganes, i abans que arribi, seguim preparant receptes perfectes per aquestes festes. A Casa Tarradellas sabem que el Nadal és època de sobretaules, de riures, de família i amics. És una oportunitat única per gaudir i donar les gràcies per totes les aventures viscudes durant l’any. Però […]

Llegir més

Prepara el Nadal amb Casa Tarradellas

1 desembre 2017

Ja teniu les mans la cuina provant receptes per Nadal? Volem que preparis aquestes festes amb els nostres productes! Així podreu gaudir de tot el seu sabor durant les celebracions que tenim per endavant. Per aquest motiu, hem creat la promoció “Prepara la Navidad con Casa Tarradellas” on sortegem 20 lots de productes i un […]

Llegir més