lonchas-jamon-y-cintas-bacon-tar

Casa Tarradellas aposta per la transparència en la seva família de llescats

El nou packaging referma el compromís de la marca per la transparència del producte.


El protagonista és el producte que Casa Tarradellas cuida durant tot el procés d’elaboració.


Casa Tarradellas consolida amb aquest nou envàs la seva filosofia de transparència que permet al consumidor veure el que compra (#VeusElQueCompres). Aquest nou format és més transparent que la seva versió anterior, per donar encara més visibilitat al producte.

El nou format compta amb un disseny senzill en el qual l’elaborat carni és el protagonista. Casa Tarradellas torna a demostrar així que està centrat en la qualitat i el sabor dels seus productes, que mostra obertament als consumidors.

La marca cuida els seus productes durant tot el seu procés d’elaboració. Més de la meitat dels productes càrnics de Casa Tarradellas procedeixen de cabanyes pròpies i la resta, de productors locals de confiança amb els quals col·labora estretament.

Casa Tarradellas, que constantment innova per oferir productes que s’adaptin a les necessitats i gustos dels seus consumidors, va ser pionera en el llançament del primer pernil cuit llescat del mercat, ideal per a entrepans, i de les cintes de Bacon, dissenyades per facilitar l’elaboració de delicioses receptes.