noticia

Ara la Pizza Barbacoa de Casa Tarradellas amb extra de salsa!

A Casa Tarradellas reinventem la Pizza Barbacoa, amb extra de salsa i tires de Bacó més amples.

Ets amant de la salsa barbacoa? Aquesta és la teva pizza, no et quedis sense provar-la.

Reinventem la Pizza Barbacoa i li afegim un extra de salsa. Una pizza elaborada a partir d’un sofregit de tomàquets i de les millors carns rostides de porc i de vedella, formatge mozzarella de gran qualitat i unes saboroses tires de bacó Casa Tarradellas, ara amb més gust!

La nova recepta de Pizza Barbacoa incorpora un sobre extra de salsa barbacoa que permet donar-li el teu toc personal. Ara pots triar una pizza amb explosió de gust barbacoa a la boca. T’atreveixes a provar-la? És molt fàcil i còmode!

Una altra de les novetats que podràs trobar són les tires de bacó més amples per reforçar el toc especial de la Pizza Barbacoa. Ara amb més gust.

Igual que les altres Pizzes Casa Tarradellas, la massa està cuita amb forn de pedra i elaborada amb el millor blat, seleccionat i processat en el nostre propi molí. Una massa cruixent i saborosa!

A Casa Tarradellas disposem d’una gamma de 12 varietats de pizza. Una de les últimes en arribar ha estat la Rústica d’Pollastre, amb el seu sabor intens a pollastre marinat i brasejat que combina a la perfecció amb els altres ingredients d’aquesta pizza. Ja l’has provat?

Comparteix les teves #MomentosCasaTarradellas en les nostres xarxes socials i digues què et sembla aquesta nova recepta de pizza! Menja bé, menja a casa.

Más información:

Facebook: https://www.facebook.com/CasaTarradellas

Twitter: https://twitter.com/C_Tarradellas

Instagram: https://www.instagram.com/casa_tarradellas/

Youtube: https://www.youtube.com/pizzacasatarradellas

Web: http://casatarradellas.es/

Web Momentos: http://momentoscasatarradellas.com/