pate-ndp-tar-web

Gaudeix de tot el sabor i textura del Paté Casa Tarradellas

El Paté de Casa Tarradellas és únic al mercat, amb una textura i sabor irresistible. Un complement molt habitual en els entrepans, però que cada vegada més s’està introduint en els plats de moltes llars.

Casa Tarradellas disposa d’una gamma de 12 sabors diferents: pollastre, fines herbes, pebre, suau, ibèric, pernil, campanya, ànec, olivada, anxova, salmó i tonyina, diferenciats cadascun pel seu color característic. Un producte apte per a celíacs. Ja els has tastat? Quin és el teu preferit?

Podràs elaborar receptes originals i senzilles amb el Paté Casa Tarradellas que més t’agradi. No deixaràs indiferent a ningú! No et perdis les #ReceptesCasaTarradellas que et proposem amb el Paté! Veure receptes.

I, ara, els amants del Paté Casa Tarradellas tenen l’oportunitat de degustar-los i innovar en les seves receptes. Del 27 d’octubre fins al 17 de novembre, Casa Tarradellas llença una nova promoció “Tasta el Paté Casa Tarradellas” en el qual els participants hauran de respondre un senzill qüestionari de 3 preguntes sobre el paté i omplir un formulari amb les dades personals. D’aquesta manera, Casa Tarradellas, podrà conèixer l’opinió dels seus consumidors. Per a agrair la opinió de tots ells, els participants entraran en el sorteig de 100 lots de Paté Casa Tarradellas.

A més, tots els usuaris tindran l’oportunitat de participar en el Joc del Paté. Una magnífica ocasió per a gaudir de #MomentsCasaTarradellas! Demostra que tens una bona memòria jugant al nou joc de Paté de Casa Tarradellas. És molt fàcil! Només cal escollir un dels 3 nivells de dificultat i memoritzar la seqüència. T’atreveixes?