conocer-al-novio-de-tu-hija

Spot “Noviete” i altres maneres de triomfar

Què pots fer si la parella de la teva filla només vol viatjar i gaudir? Bueeeno, la teva filla no et deixarà dir res però pots demostrar totes les habilitats amb unes postres delicioses.

El problema comença quan aquest “noviete” decideix impressionar a la teva família amb els mateixos trucs, i és que amb les masses de Casa Tarradellas i una mica d’imaginació, pots crear postres increïbles sense estar tot el dia a la cuina.

Sigui quina sigui la situació, amb les nostres masses fresques podràs sorprendre i elaborar receptes increïbles amb els ingredients que et vinguin de gust. A més, encara que siguis de pizzes, prefereixes les masses de pasta de full o els postres amb massa de pasta de full de mantega sigui la teva perdició, amb nosaltres trobaràs el que estaves buscant.

I tu, amb què sorprendries als teus sogres? En Pedro ho va tenir clar en el nostre spot “Noviete” i va escollir la massa de pasta de full! Encara no l’has vist? No te’l pots perdre!

I si vols conèixer totes les receptes que pots crear amb les nostres masses no t’oblidis de visitar la nostra secció de receptes. T’encantaran!