Massa d’empanada

Per a receptes dolces i salades


Amb la massa d’empanada podràs elaborar receptes originals, tant dolces com salades. Feta a base d’ingredients naturals i de farina del nostre molí. Aconsegueix receptes cruixents com: empanades, crestes, cassoletes, rotllets, i molt més!

Informació nutricional

Valors mig per 100 g de producte:

  • Valor energètic: 1.515 kJ / 362 kcal
  • Greixos: 18,7 g
  • dels quals saturats: 9,1 g
  • Hidrats de carboni: 43 g
  • dels quals sucres: 2,8 g
  • Proteïnes: 5,4 g
  • Sal: 1,2 g

Informació adicional:

Al·lèrgens: conté gluten. Pot contenir traces de derivats làctics, soja i mostassa.

Consells de preparació

Per aconseguir una òptima cocció del producte, segueix els següents passos:
  1. Pre-escalfar el forn a 180 °C (calor superior i inferior).
  2. Treure la massa de la nevera i deixar-la reposar a temperatura ambient entre 5 i 10 minuts.
  3. Desenrotllar la massa i col·locar-la amb el paper de cocció sobre la safata freda. Evitar que el paper toqui les parets del forn.
  4. Emplenar amb la preparació desitjada
  5. Coure-la al forn uns 35-40 minuts (segons recepta triada). La temperatura del forn no ha de ser superior a 220 °C.