28 junio 2018

Casa Tarradellas presenta la nova Pizza de Pollastre i Bacon amb massa 5 Cereals i Llavors.

La massa està elaborada amb farina de blat del propi molí de Casa Tarradellas i incorpora quinoa, chía, rosella, blat sarraí i espelta que li aporten un sabor únic i una textura cruixent.

La nova recepta sorprèn pel gust del pollastre rostit que combina a la perfecció amb les tires de bacon de Casa Tarradellas.

Casa Tarradellas, marca líder en l’elaboració de pizzes refrigerades a Espanya, presenta la PIZZA POLLASTRE I BACON AMB MASSA 5 CEREALS I LLAVORS. La nova recepta sorprèn per l’acurada preparació del pollastre rostit, que aporta un gust intens al paladar, que combina a la perfecció amb el bacon Casa Tarradellas i la resta d’ingredients d’aquesta pizza: trossets de formatge mozzarella, cheddar i la seva clàssica salsa de tomàquet natural. Tot això, amb la garantia de la frescor i la qualitat dels millors ingredients que incorpora sempre Casa Tarradellas

.

Una de les claus de la nova pizza és la massa. A més de la farina de blat del propi molí de Casa Tarradellas, la massa incorpora 5 cereals i llavors: quinoa, chía, rosella, blat sarraí i espelta que li aporten un sabor únic i una textura cruixent.

Casa Tarradellas selecciona amb molta cura els ingredients que incorpora a les seves receptes. Des del 2010, la companyia compta amb un molí que li permet seguir tot el procés d’elaboració de les seves farines, des de la selecció del blat, fins a la seva mòlta i fermentació.